Cerere aderare

 CERERE DE A FI ACCEPTAT ÎN ORDINUL MASONIC UMANITERRA

Cel mai bun lucru între oameni este interacțiunea.

(actor, poet, scriitor, filozof Dorel Vișan )

Stimate vizitator, vrem să ne asigurăm, pe cât posibil, că ne vor contacta NUMAI persoane serioase și cu intenții bune. Suntem siguri că înțelegi acest lucru.

Studiază foarte atent, în mod minuțios, conținutul websitului nostru în întregime înainte de a ne contacta. Revizuiește cu atenție această cerere înainte de a completa câmpurile. Accesează paginile obligatorii pentru a putea completa corect toate câmpurile. Un ecran mare al dispozitivului ce folosești te poate ajuta.

DESIGUR AI GĂSIT MULTE RĂSPUNSURI LA PAGINA ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

FILOZOFIA ORDINULUI MASONIC UMANITERRA ȚI-A FOST PREZENTATĂ. DECIZIA TA DE A ALĂTURA FRATERNITĂȚII NOASTRE ESTE BAZATĂ PE CELE CITITE ȘI ÎNȚELESE DE TINE LA PAGINA “DECLAȚIA DE PRINCIPII ALE O:.M:.U:.” PRECUM ȘI “CONSTITUȚIA ȘI REGULAMENTUL O:.M:.U:.“.

PAGINA CUM DEVII MEMBRU AL O:.M:.U:. ȚI-A EXPLICAT MULTE DINTRE CONDIȚIILE CE TREBUIESC ÎNDEPLINITE PENTRU A FI ACCEPTAT ÎN ORDINUL MASONIC UMANITERRA.

Din moment ce te afli pe această pagină, deja te afli într-o oarecare rezonanță cu noi, cu membrii Ordinului Masonic Umaniterra. Posibil că ai multe de oferit la nivel personal.

Este foarte posibil ca deții potențialul de a te construi, a te dezvolta spre a deveni un frate sau soră mason. Iar dacă deja ești inițiat în tainele francmasoneriei, dorești să devii un Nobil Umaniterr.

Vom da atenție în special acelor persoane care se respectă și care dovedesc că pot să respecte, care doresc să se “reconstruiască” spre Perfecțiune.

Te rugăm să completezi cu mare atenție TOATE câmpurile de mai jos, verifică datele ce ne-ai oferit și apoi apasă butonul “trimite” de mai jos. La câmpurile Pagini Socializare ne interesează atât numele profilului, profilelor, precum si linkurile către acestea, , dat fiind faptul că pot fi multe pagini asemănătoare ca nume.

Toate câmpurile sunt obligatorii pentru ca cererea să fie considerată. Dacă nu e cazul, nu ai ce anume să spui, doar spune nu am sau nu e cazul dar nu lăsa gol.

Transparența, onestitatea, sinceritatea, comunicarea promptă în mod respectuos și responsabil (răspuns prompt la mesajele noastre, etc.) sunt criterii esențiale în admiterea ta ca membru al Ordinului Masonic-Cavaleresc Umaniterra.

Adresare, (Mr, Mrs. Dr, Ing. etc,) Numele de familie.
Prenumele, urmat de nume mijlociu dacă ai.
Adresa cea mai des folosită, scrisă corect. Asigură-te că in-box NU E PLIN, că adresa este funcțională și o verifici în mod regular. Setarea notificărilor poate fi benefică. Dacă nu primești nici un răspuns în maxim 30 de zile calendaristice verifică-ți adresele de email și contactează-ne din nou. Noi, Umaniterra suntem prompți și apreciem promptitudinea.
Asigură-te că in-box NU E PLIN, că adresa este funcțională și o verifici în mod regular. Setarea notificărilor poate fi benefică.
Numărul tău principal de telefon, funcționabil, la care răspunzi. Număr complet, începând cu prefixul țării.
Numărul tău secundar de telefon, funcționabil, la care răspunzi, în cazul în care numărul principal nu este functional. Număr complet, începând cu prefixul țării.
la care ești conectat cu numărul, WhatsApp sau care altă rețea
Numele cum apare, descrierea pozei de profil pentru a putea identifica, plus te rugăm să atașezi și linkul. Pot fi multe profiluri cu același nume sau asemănătoare.
Te rugăm să copiezi și să atașezi și linkul profilului de Facebook. Pot fi multe profiluri cu același nume sau asemănătoare. (un link arată în această formă forma https://www.facebook.com/specific-contului-tău)
Numele cum apare, descrierea pozei de profil pentru a putea identifica, plus te rugăm să atașezi si linkul. Pot fi multe profiluri cu același nume sau asemănătoare.
Scrie în ordinea: anul, luna, ziua
Țara, regiunea, localitatea
Limba învățată de la părinți
Listează toate limbile și menționează gradul de cunoaștere a acestora.
Religia nu e un criteriu de a fi acceptat sau nu în rândurile noastre dar contează pentru pregătirea Ceremoniei de Inițiere în cazul în care vei fi acceptat.
Religia nu e un criteriu de a fi acceptat sau nu în rândurile noastre dar contează pentru pregătirea Ceremoniei de Inițiere în cazul în care vei fi acceptat.
Explică. Total numărul de ani care ai urmat cursuri școlare, universitare. Cel mai înalt nivel de educație academică dobândit. Oferă cât mai multe detalii.
Ca urmare a educației. Listează toate specialitățile dobândite.
Dobândite fără educație formală
Locul unde locuiești cel mai mult timp, țara, regiunea, localitatea
Descrie comportamentul tău. Te vezi a fi o persoană modestă, arogantă, calmă, agresivă, răzbunătoare, tolerantă, iertătoare, foarte organizată, haotică, neglijentă, perseverentă, leneșă, harnică, risipitoare, darnică, zgârcită, impulsivă, cumpătată, tristă, veselă, comunicativă, extrovertă, introvertă, faci economii bănești sau cheltui pe orice în mod impulsiv. Descrie-te cât mai amplu te rugăm.
Dacă ai teamă de zboruri cu avionul, dacă ai restricții din partea autorităților. Dacă ai pașaport.
Explică când, unde, numele Marii Loji, ce grad deții. Explică te rog de ce dorești să vii la Umaniterra. Ai părăsit Obediența actuală sau intenționezi să o părăsești? Oferă detalii te rugăm.
Aici te rugăm să ne spui cât mai multe.
Explică fără să dai nume, doar numărul lor, tipul de relație, de cât timp, etc.
1) La pagina CUM DEVII MEMBRU AL O:.M:.U:. | Umaniterra avem imaginea grafică a Umaniterrului. Te rugăm, scurt și la obiect, dar în mod cât mai explicit, cât mai detaliat să ne descrii ce anume reprezintă pentru tine, ce mesaj îți transmite.
DA - am examinat conținutul acestui website și am citit cu mare atenție cele de mai sus în special pagina CUM DEVII MEMBRU AL O:.M:.U:. și am înțeles pe deplin conținutul acesteia
Te rugăm să fii la curent cu Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) (gdprinfo.eu) și cu Protecția datelor cu caracter personal – Autoritatea Pentru Digitalizarea Romaniei (gov.ro) Citește și înțelege regulamentul și legile în vigoare, apoi mai jos îți dai acordul fără de care nu putem să-ți acceptăm cererea de candidatură spre a fi admis membru al O M Umaniterra.

Prin prezenta declar că îmi depun candidatura în vederea admiterii mele în Masonerie, în ORDINUL MASONIC UMANITERRA, și mă angajez să îi respect principiile și scopurile, regulamentele și practicile care au fost expuse în scris pe paginile virtuale ale Ordinului Umaniterra, precum și angajamentele financiare, taxa de inițiere (modică, rezonabilă) și cotizația anuală (modică). Acestea vor fi achitate numai prin virament bancar, atât pentru asigurarea transparenței fiscale precum și transparența individuală (verificarea autenticității cererii tale de aderare.). Achitări cu numerar sau prin mandat poștal nu sunt acceptate. Înțeleg că Ordinul Umaniterra ca fraternitate și activitățile acestuia sunt sprijinite de către membrii iar în cadrul întâlnirilor ceremoniale fiecare membru își achita cheltuielile de călătorii, cazare, masă direct la furnizor. Prețuri speciale, reduceri pentru aranjamente tip pachet sunt negociate și de obicei Umaniterra obține reduceri substanțiale. Mă angajez de asemenea să apăr în Lojile mixte valorile masonice tradiționale, care sunt « LIBERTATE-EGALITATE-FRATERNITATE».

Înțeleg că la cererea mea mă pot retrage oricând din Ordinul Umaniterra fără nici o repercusiune. Înțeleg că pentru neîndeplinirea sarcinilor și nerespectarea regulamentului în mod repetat pot fi exclus din Ordin prin decret al Marelui Maestru. Tot așa, prin îndeplinirea sarcinilor, pot beneficia de ridicări în grad și funcții în cadrul Ordinului Umaniterra.

Declar că mi-au fost aduse la cunoștință prevederile Regulamentului nr.679/27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) adoptat de Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene. Am fost informat(ă) că, în conformitate cu prevederile Legii nr.677/2001, cu modificările și completările ulterioare, beneficiez de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor mele și de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale cu excepția deciziei de a fi ADMIS sau NU în cadrul Ordinului Umaniterra ca membru, excluderii mele din Ordin sau ridicării mele în grad și funcții.

Am fost informat(ă) că datele mele cu caracter personal urmează să fie prelucrate și stocate în cadrul Asociației Life on Terra.

Am fost informat(ă) că prelucrarea datelor mele cu caracter personal este necesară în vederea îndeplinirii obligațiilor legale ce îi revin operatorului precum și în scopul intereselor, obligațiilor și drepturilor ce îmi revin. Am fost informat(ă) că datele mele cu caracter personal sunt pot fi comunicate autorităților publice precum și altor instituții abilitate dacă și atunci când se impune. Am fost informat(ă) că în scopul unei prelucrări exacte a datelor mele cu caracter personal, am obligația de a aduce la cunoștința operatorului, respectiv Asociației Life on Terra prin Umaniterra orice modificare survenită asupra datelor mele personale. Am fost informat(ă) că am dreptul să îmi retrag consimțământul în orice moment printr-o cerere scrisă, întemeiată, datată și semnată la sediul asociației, exceptând cazul în care prelucrarea datelor mele cu caracter personal este necesară pentru îndeplinirea obligațiilor legale ce îi revin asociației precum și în scopul intereselor, obligațiilor și drepturilor ce îmi revin.

DA - În consecință, îmi dau consimțământul pentru prelucrarea, transmiterea și stocarea datelor cu caracter personal în cadrul Ordinului Masonic Umaniterra, a Asociației Life on Terra precum și instituțiilor abilitate.

DA, în situația în care voi fi admis să ader la Ordin, voi fi capabil să îmi gestionez timpul și finanțele astfel să pot participa în mare măsură la activitățile ordinului, și fără a-mi neglija familia.

Voi depune tot efortul să fiu prezent cât mai mult când membrii sunt convocați.

NU am nici o boală cronică, de care știu, care să prevină prezența și participarea mea la evenimentele Ordinului Umaniterra.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal atât cele prezentate parțial aici precum și cele ce voi prezenta fizic în ziua inițierii mele în Tainele Francmasoneriei.

Da - sunt suficient de stabil din punct de vedere financiar spre a putea să-mi permit prezența la diferitele evenimente ce vor avea loc la nivel național și uneori la cele internaționale.
DA - Promit că voi asigura o comunicare promptă și eficientă cu Umaniterra, atât prin email a cărui funcționalitate voi asigura, telefonic, precum și pe paginile de socializare unde voi fi prezent și în contact cu frații. Declar pe proprie răspundere și cu bună credință că toate cele sus menționate sunt adevărate, așa să mă ajute Dumnezeu, Marele Arhitect al Universului.
 

Butonul “TRIMITE CEREREA COMPLETATĂ APOI VERIFICĂ FRECVENT EMAILUL” este functional numai dacă toate câmpurile sunt completate. NU UITA SA VERIFICI FRECVENT EMAILUL PENTRU RĂSPUNSUL NOSTRU. ESTE RESPONSABILITATEA TA CA SĂ PĂSTREZI LEGĂTURA CU NOI ȘI SĂ PORȚI UN DIALOG ÎN MOD PROMPT. AVEM MIJLOACE DE COMUNICARE PENTRU A COMUNICA. CANDIDAȚII CARE NU DAU DOVADĂ DE CORECTITUDINE, PROMPTITUDINE ȘI DISCIPLINĂ, CARE ASTFEL MANIFESTĂ LIPSĂ DE RESPECT DE SINE ȘI FAȚĂ DE UMANITERRA, SUNT EXCLUȘI IAR CEREREA LOR CONSIDERATĂ NULĂ.

Mulțumim pentru încrederea acordată. Mulțumim pentru timpul investit în tine, noi așa considerăm. Dacă nu primești nici un răspuns, probabil nu am reușit să te contactăm. Verifică-ți situația, setările adreselor tale de email, IN BOXUL să nu fie plin. Verifică și SPAM. Trimite mesaj pe Facebook eventual, paginile Umaniterra.

Cu acest prim pas începe procesul de a ne solicita admiterea ta în rândurile noastre la Umaniterra, un Ordin Masonic ce își are rădăcinile în mod implicit în masonerie dar are ca obiectiv ceva mult mai mult, anume Umaniterrismul. Urmărește paginile noastre, citește și recitește conținutul lor precum și paginile de Facebook. Invită prieteni să vadă, să se informeze, astfel în regiunea unde tu locuiești , la distanțe rezonabil practicabile, cu timpul vă puteți conecta și să continuați să studiați și să lucrați împreună în Ceremonii la nivel relativ local după inițiere in Francmasonerie și Umaniterrism. Cuvintele cheie a urmări pe internet sunt, printre altele, UMANITERRA , DEOCLAVIS.

Va urma, după caz, o succesiune de comunicări bilaterale în urma căreia și tu și noi vom determina, împreună, măsura în care rezonăm, ne recunoaștem și putem raționaliza.

Vom descoperi astfel posibilitatea de a ne respecta unii pe alții ca resurse spirituale în mod reciproc, spre a conlucra eficient împreună în mod responsabil. 

Ca drept urmare, tu și cu noi ajungem să culegem roadele succesului. Astfel ne recompensâm cu bucuria facerii, cu satisfacția participării noastre nemărginite la procesul Creației prin continua regenerare a valorilor noastre. Regenerare, renaștere, reconstrucție a potențialului nostru ca specie inteligentă  spre o lume mai bună, sustenabilă. Numai așa ne asigurăm un viitor solid copiilor, urmașilor noștri și mediului vieții, altarul spiritului și sufletelor noastre.

Te așteptăm să ni te alături. Glorie Plus Valorilor! (repetăm, nu orice muncă poate fi glorificată)

Gânduri bune, Umaniterra.

Counter

094022
Total Users : 94022