Cerere colaborare

SOLICITARE COOPERARE ÎNTRE OBEDIENȚE MASONICE, ORDINE INIȚIATICE, TRATAT DE AMICIȚIE ȘI RECUNOAȘTERE

Cel mai bun lucru între oameni este interacțiunea.

(actor, poet, scriitor, filozof Dorel Vișan )

Dragă frate, Respectabile vizitator, vrem să ne asigurăm, pe cât posibil, că ne vor contacta NUMAI persoane serioase și cu intenții bune. Suntem siguri că înțelegi acest lucru.

Te rugăm mult, studiază foarte atent, în mod minuțios, conținutul websitului nostru, în întregime, înainte de a ne contacta.

Din moment ce te afli pe această pagină, deja te afli într-o oarecare rezonanță cu noi, cu membrii Ordinului Masonic Umaniterra ( O:. M:. U:. ).

Posibil că ai mute de oferit la nivel personal și ordinul, obediența pe care o reprezinți e în rezonanță cu ideologia Umaniterra și valorile pe care le promovăm, inclusiv cele transmise de către DEOCLAVIS.

Este foarte posibil ca Obediența pe care cu onoare o reprezinți deține potențialul de a construi împreună cu Obediența noastră, cu  O:. M:. U:.

Din moment ce te afli pe această pagină consideri de asemenea că frații Obedienței ce reprezinți ar dori să colaboreze cu Ordinul Umaniterra. Astfel, prin învățătură și practică, fratele poate să I se recunoască meritele și să primească Titlul de “Nobil Cavaler Umaniterr” nu doar un titlu ci un mod de viață și conduită socială. E un Titlu de Onoare ce cu timpul lumea îl va veți înțelege. Un Titlu ce mulți ar dori să I se acorde. Necesită timp și modificare a comportamentului spre un echilibru între Sine și Mediul de Viață în care trăim, planeta noastră Terra. Dezvoltăm Spiritul, Sinele dar și Casa Spiritului nostru are nevoie de o casă protejată, de un cămin sustenabil, sănătos, durabil. Această concepție de integralitate a omului cu planeta noastră, ne arată necesitatea dobândirii unui sistem de valori specifice, sistem de valori pe care noi Umaniterra suntem pregătiți să împărtășim cu alte Ordine și Mari Loji, în mod fratern.

Acest statut de Frate Umaniterr se dobândește , în timp și se recunoaște în mod public prin eliberarea unor diplome de recunoaștere. Aceasta are loc în mod gradual, ca urmare a îndeplinirii unor studii ezoterice aprofundate și participarea voastră la activități comune cu Ordinul Masonic Umaniterra. Aceste activități comune au loc fie on line,  fie în cursul unor întâlniri pentru dezbateri și lucrări, fie folosind o combinație de modalități de conectare. Astfel, pe această cale vă invităm să participați și să fiți partenerii noștri de studiu, fie la nivel individual, fie la nivel de Lojă Simbolică (cu aprobarea Marelui Maestru a Marii Loji sub jurisdicția căreia sunteți) fie ca Mare Loja ca membrii în cadrul “Umaniterra Masonic International Deoclavis Academy” (U:. M:. I:. D:. A:.).

TOATE OBEDIENȚELE, ORDINELE INIȚIATICE COMPATIBILE CU MASONERIA, MARILE LOJI CE DORESC SĂ COLABOREZE CU ORDINUL MASONIC UMANITERRA SPRE O DEZVOLTARE RECIPROCĂ A OBEDIENȚELOR NOASTRE, PE LINIE ACADEMICĂ, STUDII EZOTERICE, VIZITE RECIPROCE ȘI CEREMONII COMUNE, POT SOLICITA ACEST LUCRU PRIN INTERMEDIUL ACESTEI PAGINI DESEMNATĂ ACESTUI SCOP.

ÎNCHEIEREA UNUI TRATAT DE AMICIȚIE ȘI RECUNOAȘTERE POATE FI INIȚIAT CHIAR UTILIZÂND IATĂ CĂLE DE COMUNICARE VIRTUALE PRIN COMPLETAREA, CA PRIM PAS, A CÂMPURILOR DE MAI JOS.

APOI TRATATUL POATE FI RECONFIRMAT CU OCAZIA PRIMEI NOASTRE ÎNTÂLNIRI CEREMONIALE CONTINUÂND ASTFEL LUCRĂRILE NOASTRE COMUNE. TEHNOLOGIA NE-A ÎNVĂȚAT CĂI DE COMUNICARE ȘI DE APROPIERE ÎNTR-U GLORIA MARELUI ARHITECT AL UNIVERSULUI ȘI PROGRESUL UMANITĂȚII. DEPINDE NUMAI DE NOI SĂ ADUCEM PLUS VALOARE MUNCII.

GLORIE MUNCII CE ADUCE PLUS VALOARE! GLORIE PLUS VALORILOR!

Completează cu atenție toate câmpurile de mai jos, verifică datele ce ne-ai oferit și apoi apasă butonul “trimite” de mai jos.

Butonul “TRIMITE CEREREA COMPLETATĂ” este funcțional numai dacă toate câmpurile sunt completate.

Mulțumim pentru încrederea acordată. Mulțumim pentru timpul investit în Creație, în Masoneria Universală, noi așa considerăm.

Cu acest prim pas începe procesul de a ne solicita colaborarea cu Ordinul Umaniterra, un Ordin Masonic ce își are rădăcinile în mod implicit în masonerie dar are ca obiectiv ceva mult mai mult,  anume Umaniterrismul. Urmărește paginile noastre, citește și recitește conținutul lor precum și paginile de Facebook. Invită prieteni să vadă, să se informeze. Cuvintele cheie a urmări pe internet sunt, printre altele, UMANITERRA , DEOCLAVIS.

Va urma, după caz, o succesiune de comunicări bilaterale în urma căreia și voi și noi vom determina, împreună, măsura în care rezonăm, ne recunoaștem și putem raționaliza.

Vom descoperi astfel posibilitatea de a ne respecta unii pe alții ca resurse spirituale în mod reciproc, spre a conlucra eficient împreună în mod responsabil. 

Ca drept urmare, obediența voastră și cu Umaniterra ajungem să culegem roadele succesului, recompensându-ne astfel cu bucuria facerii, satisfacția participării noastre nemărginite la procesul Creației prin continua regenerare a valorilor noastre și a potențialului nostru ca specie inteligentă  spre o lume mai bună, sustenabilă, asigurând un viitor solid copiilor, urmașilor noștri.

Așteptăm să colaborăm. Unitate prin diversitate. Numai uniți suntem puternici. Glorie plus valorilor!

Gânduri bune, Umaniterra.

Counter

094054
Total Users : 94054