Contact

Cel mai bun lucru între oameni este interacțiunea.

(actor, poet, scriitor, filozof Dorel Vișan )

Stimate vizitator, vrem să ne asigurăm, pe cât posibil, că ne vor contacta NUMAI persoane serioase și cu intenții bune. Suntem siguri că înțelegi acest lucru.

Studiază foarte atent, în mod minuțios, conținutul websitului nostru în întregime înainte de a ne contacta.

Mai jos poți să alegi să fii trimis la pagina de ADERARE LA ORDINUL MASONIC UMANITERRA sau la pagina de solicitare pentru începerea unui dialog care să conducă spre semnarea unui TRATAT DE COLABORARE, AMICIȚIE ȘI RECUNOAȘTERE RECIPROCĂ ÎNTRE OBEDIENȚELE NOASTRE.

Din moment ce te afli pe această pagină, deja te afli într-o oarecare rezonanță cu noi, cu membrii Ordinului Masonic Umaniterra. Posibil că ai mute de oferit la nivel personal.

Dacă tu reprezinți o organizație, un grup, o Mare Lojă Masonică, o Obediență Masonică cu deschidere către colaborări reciproc avantajoase prin care împreună să construim spre o lume mai bună, consideri că împreună putem construi.

Sau mai mult, dorești să te cunoști mai bine pe tine însuți, să te dezvolți personal și să poți comunica cu Frați cu care împreună veți descoperi multe puncte în comun, că ești inițiat deja sau dorești să fii inițiat în tainele Francmasoneriei si în mod specific ale Umaniterrismului.

Este foarte posibil ca, din moment ce intenționezi să ne contactezi, să deții potențialul de a te construi, a te dezvolta spre a deveni un frate mason. Iar dacă deja ești inițiat în tainele francmasoneriei, dorești să devii un Nobil Umaniterr.

Pentru a intra în contact unii cu alții, pentru a maximiza gradul de rezonanță și colaborare între Frați îți cerem într-un mod riguros să te autoexaminezi la nivel personal sau la nivelul organizației pe care o reprezinți și să compari ceea ce ai găsit ca urmare a investigației tale cu cele expuse în conținutul acestui website al Ordinului Umaniterra.

Te rugăm să ne convingi că sunt șanse să facem echipă bună.

Recomandăm, pentru binele tău și al nostru, utilizarea calculatorului (ecran mai mare și tastatură lejeră) atât pentru studierea paginilor noastre precum și pentru a ne scrie. În măsura în care acest lucru e posibil, desigur. Calculatorul facilitează redactarea completă și detaliată a mesajului tău către noi, către Umaniterra.

Marele Secretariat al Ordinului Umaniterra va analiza mesajul tău, va direcționa către departamentul desemnat anumitor subiecte, astfel vom da curs mesajelor tale.

Vom da curs numai acelor mesaje care dau dovadă că merită.

ACUM, ALEGE ȘI INTRA PE PAGINA DEDICATĂ MOTIVULUI SPECIFIC PENTRU CARE DOREȘTI SĂ NE CONTACTEZI.

CERERE DE A FI ACCEPTAT ÎN ORDINUL MASONIC UMANITERRA

PENTRU A COMPLETA CEREREA DE ADMITERE CA MEMBRU AL ORDINULUI MASONIC UMANITERRA BATE LA POARTA TEMPLULUI, ATENT, CU RĂBDARE ȘI CINEVA ÎȚI VA RĂSPUNDE. ACCESEAZĂ ASTFEL, AICI, PAGINA FORMULARULUI CE URMEAZĂ CA TU SĂ COMPLETEZI ATENT.

CU ONESTITATE DEPLINĂ DAR ȘI ÎNCREDERE. APASĂ AICI PE ACEST GRAFIC PENTRU A INTRA ÎN LUMEA UMANITERRA.

TRATAT DE AMICIȚIE ȘI RECUNOAȘTERE

TOATE MARILE LOJI CE DORESC SĂ COLABOREZE CU ORDINUL MASONIC UMANITERRA SPRE O DEZVOLTARE RECIPROCĂ A OBEDIENȚELOR NOASTRE, PE LINIE ACADEMICĂ, STUDII EZOTERICE, VIZITE RECIPROCE ȘI CEREMONII COMUNE, POT ACCESA AICI PAGINA SPECIFICĂ DESEMNATĂ ACESTUI SCOP.

ÎNCHEIEREA UNUI TRATAT DE AMICIȚIE ȘI RECUNOAȘTERE POATE FI INIȚIAT CHIAR UTILIZÂND IATĂ CĂLE DE COMUNICARE VIRTUALE. APOI TRATATUL POATE FI RECONFIRMAT CU OCAZIA PRIMEI NOASTRE ÎNTÂLNIRI CEREMONIALE CONTINUÂND ASTFEL LUCRĂRILE NOASTRE COMUNE. TEHNOLOGIA NE-A ÎNVĂȚAT CĂI DE COMUNICARE ȘI DE APROPIERE ÎNTR-U GLORIA MARELUI ARHITECT AL UNIVERSULUI ȘI PROGRESUL UMANITĂȚII. DEPINDE NUMAI DE NOI SĂ ADUCEM PLUS VALOARE MUNCII.

GLORIE MUNCII CE ADUCE PLUS VALOARE! GLORIE PLUS VALORILOR!

 

 

NOTĂ LEGALĂ, DISCLAIMER ȘI DREPTURI DE AUTOR

 

Informații generale
Conținutul acestui site web precum si al paginilor social media asociate reprezintă opiniile și învățăturile Ordinului Masonic Umaniterra (O:.M:.U:.) și acesta nu trebuie interpretat ca reprezentând viziunile masoneriei în mod general sau ale altor organizații masonice cu excepția materialelor semnate sau citate ca aparținând altor părți în afara O:.M:.U:.. Acesta reprezintă o sursă de informare și reflectă (doar) viziunile, opiniile și învățăturile specifice O:.M:.U:..

Scopul informațiilor
Informațiile prezentate atât pe website cat si pe paginile de social media sunt menite să ofere o perspectivă asupra filosofiei și misiunii O:.M:.U:. și nu reprezintă în mod expres un îndemn sau o solicitare la acțiune sau la aderare. Vă încurajăm, pe această cale, să vă informați din multiple surse și să exercitați discernământ propriu înainte de a lua orice decizie de aderare la Ordin, sau de a va exprima o opinie in mod public.

Limitarea răspunderii
Deși facem eforturi pentru a asigura acuratețea și actualitatea informațiilor, nu oferim garanții și nu ne asumăm responsabilitatea pentru erorile, omisiunile sau interpretările incorecte care pot apărea. O:.M:.U:. nu își asumă responsabilitatea pentru acțiunile întreprinse de persoane pe baza informațiilor prezentate pe website sau a interpretărilor acestor informații.

Asocieri si parteneriate
Referințele la Cartea Legii Sacre (Biblia, Torah, Coranul, etc) și simbolurile masonice sunt menționate în contextul viziunii O:.M:.U:. și nu sugerează afilieri, aprobări sau recunoașteri din partea instituțiilor religioase sau a altor organizații de oricare fel. Pagina noastră web poate conține link-uri către site-uri externe sau referințe la alte resurse atât online cat si offline. Aceste link-uri vi se furnizează doar ca referință și nu constituie întotdeauna aprobare sau afiliere cu respectivele platforme. O:.M:.U:. nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul sau politicile altor site-uri.

Securitate si confidențialitate
Deși ne străduim să păstrăm securitatea informațiilor noastre, vizitatorii site-ului nostru și a paginilor de socializare afiliate cu Umaniterra sunt sfătuiți să nu transmită informații sensibile sau personale prin intermediul paginilor sau să se bazeze pe aceasta ca fiind o sursă definitivă sau autorizată.

Intenție
Acest disclaimer are ca scop protejarea integrității O:.M:.U:. și a membrilor săi, precum și informarea corectă a publicului. Vă rugăm să folosiți informațiile de pe această pagină într-un mod responsabil și respectuos.

Utilizând această pagină și accesând conținutul său, vă exprimați acordul cu toți termenii și condițiile prezentate în acest disclaimer. Dacă nu sunteti de acord sau aveți dezacorduri cu oricare dintre aceste puncte, vă rugăm să părăsiți site-ul și să nu folosiți informațiile prezentate.

Contact informații generale: info@umaniterra.org
La această adresă vă rugăm să nu trimiteți cereri de aderare. Cererile de aderare se vor trimite folosind formularul digital de la pagina “Bate la poarta templului”. În situația în care nu primiți răspuns în termen de 30 de zile calendaristice de la trimiterea cererii de aderare, vă rugăm să ne scrieți la adresa info@umaniterra.org iar la subiect să completați cu numele dumneavoastră folosit în cererea de aderare. Este responsabilitatea dumneavostră ca adresa ce ne-ați oferit în cerere să fie funcțională și să păstrați contactul cu noi. 

Toate drepturile de autor a textelor și graficelor, a tuturor imaginilor și materialelor audio-vizuale conținute pe acest website, pe canalele de socializare și de distribuție, sunt proprietatea Asociației Life on Terra, parte din proiectul Umaniterra descris ca Ordinul Masonic Umaniterra. Utilizarea în scopuri comerciale este strict interzisă fără aprobarea prealabilă în scris din partea Asociației Life on Terra.   

Ordinul Masonic Umaniterra face parte ca proiect inițiatic din Asociația Life on Terra, înregistrată în România cu CIF 33594414.

Counter

094061
Total Users : 94061