Întrebări frecvente

Abundența informațiilor false la adresa francmasoneriei în general creează necesitatea de a răspunde la unele întrebări. Actualizări vor urma. Urmăriți acest site precum și paginile noastre pe rețelele de socializare precum și căutări pe internet ce conțin #umaniterra.

EXISTĂ MULTĂ DEZINFORMARE ÎN PRESA SCRISĂ ȘI VORBITĂ.

AICI ÎNCERCĂM SĂ CLARIFICĂM:

 1. Noi ca Ordin, ca francmasoni NU promovăm violența.
 2. Noi ca Ordin, ca francmasoni NU invocăm entități satanice.
 3. Noi ca Ordin, ca francmasoni NU realizăm sacrificii animale sau chiar umane.
 4. Noi ca Ordin, ca francmasoni NU suntem implicați în crearea pandemiilor și a războaielor.
 5. Noi ca Ordin, ca francmasoni NU suntem un Ordin ce încurajează corupția și manipularea populației.
 6. Noi ca Ordin, ca francmasoni NU dorim reducerea populației.
 7. Noi ca Ordin, ca francmasoni NU reprezentăm oportunitate directă pentru afaceri și îmbogățire materială. (da, frații se pot implica în relații de afaceri dar nu în cadrul Ordinului)
 8. Noi ca Ordin, ca francmasoni NU colectăm bani pentru interes propriu, fie direct sau indirect. Contribuțiile din partea membrilor acoperă cheltuielile de funcționare.
 9. Noi ca Ordin, ca francmasoni NU, nu avem membrii retribuiți. Toate activitățile sunt de tip voluntariat.
 10. Noi ca Ordin, ca francmasoni NU oferim locuri de muncă.
 11. Noi ca Ordin, ca francmasoni sprijinim educația.
 12. Noi ca Ordin, ca francmasoni NU am aderat pentru faimă, laudă sau imagina personală. Ne interesează imaginea Ordinului și ne luptăm a fi cât mai deschiși și comunicativi spre binele societății în general.
 13. Noi, Ordinul Masonic Umaniterra, inițial format ca ordin masculin, începând cu Iulie, 2022, în Gloria Marelui Arhitect al Universului vom continua să ne dezvoltăm ca Ordin Inițiatic mix, masculin-feminin, spre a respecta astfel principiile Creației și voia Creatorului, Dumnezeu.

Multe alte informații vă oferă videoclipul de mai jos. Acest film-document de 20 de minute este subtitrat (se poate alege vizualizarea textului celor spuse în video) atât în limba română precum și multe alte limbi.

Printre aceste limbi regăsim următoarele: English, Italian, Spanish, Portuguese, French, Russian, Greek, German, Arabic, Hebrew, Chinese (China), Swedish, Korean, Hungarian, Turkish, Slovenian, Polish, Persian, Hindi, Japanese, Latin, și multe altele.

Titlul acestui video-document, precum și descrierea acestuia, au fost de asemenea traduse (automat, cu corector, pentru limbile marcate mai sus în bold), iar acuratețea traducerii a fost verificată la unele dintre limbi.

Vă rugăm să ne informați dacă observați greșeli majore la traduceri, pentru care ne cerem scuze. Indicând cu precizie care anume și unde sunt aceste erori, ne va ajuta să le corectăm.

Dacă 1% dintre voi veți urmări cu interes, mare atenție, răbdare, și în totalitate acest video, acest lucru este infinit mai mult decât zero.

“Cu o floare, mâine, nu se va face primăvară, dar se vor produce semințele necesare viitoarelor primăveri”. (Adrian A. T. Williams)

 

Counter

094008
Total Users : 94008